Om

Adfærd . Træning . Telepati . Rehab . Servicehunde


HUNDEPSYKOLOGEN

MIN BAGGRUND

Maryann Kayleeope

 

Jeg er certificeret adfærdsinstruktør, adfærdsspecialist mao. hundepsykolog, er midt i 40'erne og har træningsplads i naturskønne Nordjylland udenfor Sindal nærmest midt i Slotved Skov Dyrepark. Ved  adfærdsbehandling kører jeg dog rundt i hele Danmark og besøger jer, hvor du/I bor med jeres hund. Ønsker du/I en hundetelepati, er det nok at maile mig et godt billede. Jeg tilbyder enetimer i hundetræning, såvel som hundetræningshold - sommer træner vi udenfor, mens vi har hal med kunstgræs til vinter. 

 

HUNDE ER MIT LIV - både mine egne og alle dem jeg træner, adfærdsbehandler eller på anden måde arbejder med. Jeg har  været den lykkelige ejer af 7 vidunderlige hunde, fra boxere og flatcoatede retrievere til traumatiserede, men gode gadehunde - ligenu ejer jeg en livsglad bande af fire dejlige gadehunde - alle adopteret fra Spaniens killingstations! Overvejer du/I adoption så hjælper jeg gerne


Jeg elsker at adfærdsbehandle og genskabe balance, harmoni og ro i hjemmet såvel som at øge hundens evne til at begå sig og trives igen Langt de fleste problemstillinger kan løses med den rette viden, dedikation, tålmodighed og god vedholdende træningsindsats - og ikke mindst ved at have videnskabelige metoder anvendt på rigtig vis.


Udover at adfærdsbehandle og problemløse, rehabiliterer jeg hunde; hvor ejeren har brug for ekstra assistance og afleverer hunden til en kortere træningsperiode hos mig, hvor jeg retter den positivt op igen. Jeg bruger altid og udelukkende postitive metoder under træning - straf virker kun kortvarigt, for at lykkes kræves  tillid & samarbejde.


Sidst men ikke mindst træner jeg også psykiatriske servicehunde til borgere med ptsd, angst, depression eller på anden vis har det svært - hvor jeg træner hunden op til at kunne hjælpe praktisk i dagligdagen ved at lære specifikke øvelser til at afværge eller agere i angstilfælde.

Formålet er, at borgeren kan have sin servicehund med sig overalt ude i den verden, der nogle gange føles voldsomt overvældene, hvormed det at handle ind og begå sig socialt bliver muligt takket være hundens fysiske, mentale og følelsesmæssige støtte, foruden de mange øvelser hunden praktisk kan udføre ved aktutte situationer.

Uddannelse


  • Dyrepsykolog, rådgiver og certificeret hunde-adfærdsinstruktør fra Center for Dyreterapi ved Bettina Hvidemose Riisberg.
  • Overbygning som dyreadfærdskonsulent for også at kunne hjælpe ved seperations-problemer, angst, aggression samt patalogiske tilfælde. Uddannelsen er godkendt af PETbc. som den eneste i Danmark.
  • Adfærdstelepati hos McGillivray og Young
  • Hundemassage hos Anette Røpke
  • Kranio Sakral Terapi til dyr ved Britta Paaske
  • Hestemassage ved Axelsons Institut

Samarbejdspartnere


Jeg er desuden tilknyttet træner for flg. udd.steder & org.

  • Center for Dyreterapi
  • Trinitas

Professionel behandling, omsorg og forståelse for din hund


Som professionel og certificeret adfærdsinstruktør tager jeg mit arbejde seriøst - i min optik fortjener alle hunde et godt og værdigt liv.

Og jeg vil gøre mit ypperste for at gøre en positiv forskel, så I når dertil hvor tingene kører som det skal, og I alle trives sammen. 

Jeg brænder for at hjælpe jer med at få tingene til at lykkes. For mig er det hele indsatsen værd, at se en hund gå fra forvirring og mistrivsel, til igen at blive glad og sikker på hvem den er, og hvad der egentlig ønskes af den - mange hunde blomstrer virkelig op.


Men jeg træder også gerne til, når I har brug for assistance ifb. med hundeluftning i dagligdagen eller hundepasning i weekend mv.

Jeg garanterer med mit liv og min sjæl, at din / jeres hund er i gode, trygge og professionelle hænder.

LOKATION


Ligger i det naturskønne Nordjylland, ved Slotved Skovs Dyrehave omgivet af 46 ha bøgeskov + tæt på 4 strande, som din hund får glæde af ved hundeluftning og -pasning


Træningspladsen ligger unikt mellem skove og marker op ad den indhegnede Dyrehave


Ved adfærdsbehandling kommer jeg til jer - 

ved telepati er det nok, I mailer mig et foto

KONTAKT

HUNDEPSYKOLOGEN

SLOTVED SKOV

Skovhusvej 71, 9870 Sindal


Tlf. 24 24 25 49

 

mail@hundepsykologen.com


CVR 2616 9429


FB: hundepsykologen

ÅBNINGSTIDER


Telefonen er stort set altid åben - tager jeg den ikke, er det fordi jeg har travlt - så brug endelig telefonsvaren og indtal dit navn & tlf så ringer jeg tilbage til dig samme dag/aften Alternativt kan du også sende mig en email


Mandag - Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 16:00

Søndag: 10:00 til 16:00

© Copyright. All Rights Reserved.